השירותים שלי

אם לרגע נביט בעצמינו פנימה , בכנות… מי לא שאל את עצמו בשלב כזה או אחר בחיים :מה לעשות? מה איתי? לאן פני? מה תגובתי לאירוע מסוים? נקודתי או מתמשך…האם להיעזר? למי לפנות? לא ברמה של חבר טלפוני או קפה עם השכנה… כולנו מכירים את זה…כולנו היינו שם. לפעמים יותר מתקופה או נקודה אחת בזמן.

כיום טיפול ריגשי הוא שווה ערך לטיפול רפואי, לא פחות. ואם הלכתי לייעוץ על ברך שכאבה מכובד המסע נכון גם לתת מקום ללב. להניח אותו במקום בטוח, חומל ומקבל, בידיים אוהבות ומקצועיות. לתת לו מענה!

 

טיפול בנערות

למה אף אחד לא מבין אותי? מה אני מחפשת? מה מתאים לי? לפעמים אני מרגישה מיואשת.
לא רק אותך מעסיקות שאלות אלו. החיים הם מסע של תחנות בזמן. כל תחנה היא הזדמנות חדשה, אתגר חדש והגשר לתחנה הבאה. גיל ההתבגרות המתמשך ידוע כאחת התחנות המשמעותיות ביותר. שם מתקיים הגשר עליו נפגשות חוויות הילדות עם ציפיות וחלומות העתיד. דימוי הגוף ההולך ומשתנה, הקשרים החברתיים התופסים מקום מרכזי והניסיון הטבעי לפתח עצמאות מרכיבים את הקושי שכולנו מכירים בשם "אתגרי גיל ההתבגרות".
את לא לבד!
יחד נבנה את הגשר. הטיפול מאפשר מגע עם העולם הפנימי ברוך, בעדינות ובהקשבה מלאה. הוא מניע את החיפוש שמתוכו יגיע הגילוי. הגילוי האישי, המחובר לציר הפנימי, המביא לצמיחה וריפוי.

טיפול בנשים

חווה קושי ביום יום, מועקה, רוצה לשפר מערכות יחסים, סוחבת משקעי וחוויות עבר על גבך? את לא לבד! מזמינה אותך להתבונן, להקשיב ולהחזיר לעצמך את קצב פעימות ליבך. ללמוד לתמרן בין כל העומסים השונים, ללמוד דרכי תקשורת מיטיבות, הקשבה פנימית…לתת לעצמך!!
בטיפול מכיל, מקשיב ומקבל נמצא יחד את הדרך הייחודית שלך לשלווה הפנימית.

הדרכת הורים בשיטת "אייכה"- הקשר המגדל

בעידן בו אנו חיים מלאכת ההורות הופכת למאתגרת במיוחד. אנחנו מוצאים את עצמנו מתמרנים בין עבודה, זוגיות, ילדים, משפחה והאינטנסיביות רבה… הוא לא מרוצה משום דבר שאנחנו נותנים לו… אנחנו לא מצליחים לשים גבולות…כמה פעמים אני מבקש ושום דבר לא קורה. נכנס מאוזן אחת יוצא מהשנייה. מתיש ממש… כשהם היו קטנים זה עוד היה סביר אבל עכשיו שהם גדולים זה הפך קשה במיוחד…
נכון, זה מאתגר, אך באתגר טמונה יכולת הצמיחה.
אפשר בהחלט לחוות מערכת יחסים אחרת עם הילדים. בשיטת 'אייכה – הקשר מגדל' נלמד לבנות מערכת יחסים נכונה, טובה ומספקת ביננו ובין ילדנו.

טיפול בנפגעות מערכות יחסים רעילות

טיפול בנפגעות מערכות יחסים רעילות- כולנו חווים קשר מרגע לידתנו. התינוק הנולד זה עתה מצוי בזרועותיה של אם האמורה לדאוג לצרכיו. התנאים הרגשיים הנפשיים אותם מספקים ההורים כהקשבה, הכלה, תיקוף, נירמול, הצבת גבולות, מצמיחים את כוחותינו לעצמאות ולבגרות מיטיבה. אך מה קורה שלא כך הם פני הדברים? הורות רעילה מתאפיינת בחוסר הקשבה לצרכים הרגשיים/נפשיים של הילד, הזנחה, שימוש בילד לצרכי ההורה, זלזול בעולמו הרגשי עד כדי ביטולו. דפוסים חוזרים ונשנים אלו של קשר עלולים ליצור סכמות לא מסתגלות ולייצר עוד ועוד מערכות יחסים רעילות בחיים. בתהליך קשוב ורגיש נזהה סימפטומים, נבין את ההשלכות שלהם ונסלול יחד את הדרך לריפוי.

טיפול בטראומה See Far CBT

כולנו רגילים לחיות שגרה מסוימת. בשגרה כללי המשחק ידועים מראש. השגרה שומרת עלינו. ההתנהלות מוכרת, סדר הפעולות מוכר. היא מביאה אל חיינו שלווה ותחושה של שליטה. אירוע טראומטי הוא אירוע פתאומי, לא צפוי, אירוע שובר שגרה המייצר בהלה גדולה, עוררות גופנית ורגשית בעוצמה גבוהה המשתקת את יכולת האדם לתפקד. הטיפול בטראומה מחזיר את השליטה אל האדם. הטיפול מקנה כלים לוויסות העוררות הגופנית המאפשרת את עיבוד הטראומה. התהליך הינו קשוב לצרכי המטופל ומעודד לאקטיבציה.